Advania Island emottar - NCR Partner Awards for Excellence

Den amerikanska jätten inom hårdvaru-, mjukvaru-, samt elektronikindustrin, NCR Corporation, har tilldelat Advania - NCR Partner Awards for Excellence – under den globala konferensen i Barcelona, avsedd för deras internationella partners.

Ívar Logi Sigurbergsson, försäljningschef på Advania, och Daða Snær Skúlason, försäljningskonsult på Advania, tog emot priset på uppdrag av Advania.

NCR är en global ledare som har servat bank- och retailindustrin, sedan 1884 i fler än 120 länder. Företaget har utvecklat mjukvarulösningar och försäljnings- och hanteringsutrustning som självbetjänings kiosker, försäljningsställen, streckkodsläsare, affärsartiklar m.m.

NCR hanterar fler än 700 miljoner transaktioner dagligen på internationell basis. NCR-hårdvara och lösningar har använts av banker och återförsäljare på Island specifikt i över 30 år med hög kundnöjdhet.

Ægir Már Þórisson, VD för Advania Island:

"Jag är särskilt stolt över dessa utmärkelser eftersom de endast beviljas partners som har visat sig ha överlägsen kunskap om NCR: s lösningar och tjänster. Vårt partnerskap med NCR har varit oerhört framgångsrikt och många utav Advanias kunder på Island har gynnats av detta partnerskap."